België treedt in de Fed Cupontmoeting tegen de Verenigde Staten (5 en 6 februari) aan met Kim Clijsters, Justine Henin, Yanina Wickmayer en Kirsten Flipkens. An-Sophie Mestach is reserve. Dat heeft de Belgische tennisbond vrijdag bekendgemaakt.

Kapitein Sabine Appelmans kan dus rekenen op haar sterkste opstelling tegen de VS, in de eerste ronde (kwartfinales) van de Wereldgroep. De Amerikaanse selectie is nog niet bekend.

Het Fed Cupduel tussen België en de VS vindt op 5 en 6 februari plaats in het Antwerpse Sportpaleis.

De VS staan op de tweede plaats op de wereldranking en schopten het vorig jaar tot in de finale van de Fed Cup, waar ze de duimen moesten leggen tegen Italië. België won in 2001 de Fed Cup en staat achtste op de wereldranglijst.

België treedt in de Fed Cupontmoeting tegen de Verenigde Staten (5 en 6 februari) aan met Kim Clijsters, Justine Henin, Yanina Wickmayer en Kirsten Flipkens. An-Sophie Mestach is reserve. Dat heeft de Belgische tennisbond vrijdag bekendgemaakt. Kapitein Sabine Appelmans kan dus rekenen op haar sterkste opstelling tegen de VS, in de eerste ronde (kwartfinales) van de Wereldgroep. De Amerikaanse selectie is nog niet bekend. Het Fed Cupduel tussen België en de VS vindt op 5 en 6 februari plaats in het Antwerpse Sportpaleis. De VS staan op de tweede plaats op de wereldranking en schopten het vorig jaar tot in de finale van de Fed Cup, waar ze de duimen moesten leggen tegen Italië. België won in 2001 de Fed Cup en staat achtste op de wereldranglijst.