Twaalfvoudig grandslamwinnaar Novak Djokovic (ATP 4) zal dit seizoen niet meer in actie komen vanwege een elleboogblessure. De voormalige nummer één van de wereld gaf in de kwartfinale van Wimbledon op omdat hij de Tsjech Tomas Berdych wegens een elleboogblessure onvoldoende partij kon bieden. Na afloop van het duel bekende Djokovic al anderhalf jaar met het probleem te sukkelen.

Djokovic bevestigde verder ook dat de Amerikaan André Agassi hem ook volgend seizoen zal bijstaan als coach. De Serviër mist dit jaar wel de US Open (28 augustus-10 september), het laatste grandslamtoernooi van het seizoen, en de halve finales van de Davis Cup met Servië tegen Frankrijk (15-17 september).

Bekijk hieronder de aankondiging van Djokovic.

Twaalfvoudig grandslamwinnaar Novak Djokovic (ATP 4) zal dit seizoen niet meer in actie komen vanwege een elleboogblessure. De voormalige nummer één van de wereld gaf in de kwartfinale van Wimbledon op omdat hij de Tsjech Tomas Berdych wegens een elleboogblessure onvoldoende partij kon bieden. Na afloop van het duel bekende Djokovic al anderhalf jaar met het probleem te sukkelen.Djokovic bevestigde verder ook dat de Amerikaan André Agassi hem ook volgend seizoen zal bijstaan als coach. De Serviër mist dit jaar wel de US Open (28 augustus-10 september), het laatste grandslamtoernooi van het seizoen, en de halve finales van de Davis Cup met Servië tegen Frankrijk (15-17 september).Bekijk hieronder de aankondiging van Djokovic.