Helloooooo,

Eerst en vooral zou ik jullie allemaal een gelukkige Valentijn willen wensen. Voor alle vrouwen: ik hoop dat jullie goed verwend zijn geweest. En voor alle mannen: hopelijk hebben jullie de romantiek eens boven gehaald.

Hier thuis stonden er in elk geval supermooie bloemetjes en een heel gezellige avond op mij te wachten. Ik heb er enorm van genoten.

Het was fijn om thuis te komen na twee goede en zware weekjes.

Ik heb heel veel matchen kunnen spelen en weer een paar stappen in de goede richting kunnen zetten.

De gevoelens die een atleet voelt na gewonnen matchen en de emoties die hij tijdens belangrijke momenten ervaart, zijn moeilijk te beschrijven. Maar dat zijn zeker de momenten waarvoor we hard werken en elke dag onze grenzen verleggen.

Mijn doel toen ik vertrok, was om veel matchen te kunnen spelen en veel ritme te kunnen opdoen. Ik kan zeker met een goed gevoel terugkijken en vooral met een lach op mijn gezicht. Het belangrijkste in het leven is nog altijd dat we gelukkig zijn en elk moment als een kans zien.

Lang thuis zal ik niet zijn, want ik vertrek donderdag al voor een volgende uitdaging naar Acapulco.

Ward gaat dit keer mee als conditietrainer. Want zoals ik vorige week al vertelde, word ik binnen twee weken een trotse meter van het zoontje van Nick!!

Omdat ik eind vorig jaar Kaai 16 in Hasselt kocht en ernaar uitkijk om de werkzaamheden daar van wat dichterbij te volgen, heb ik besloten om in Hasselt te gaan wonen.

Tot donderdag zal ik vooral rusten en mijn lichaam verzorgen in combinatie met een aantal trainingen om fit te kunnen vertrekken.

Mijn volgende blog zal dus vanuit Acapulco zijn!

Veel liefs

Wicky

PS: Hierbij een foto waar geen woorden bij nodig zijn.

Helloooooo, Eerst en vooral zou ik jullie allemaal een gelukkige Valentijn willen wensen. Voor alle vrouwen: ik hoop dat jullie goed verwend zijn geweest. En voor alle mannen: hopelijk hebben jullie de romantiek eens boven gehaald.Hier thuis stonden er in elk geval supermooie bloemetjes en een heel gezellige avond op mij te wachten. Ik heb er enorm van genoten.Het was fijn om thuis te komen na twee goede en zware weekjes.Ik heb heel veel matchen kunnen spelen en weer een paar stappen in de goede richting kunnen zetten.De gevoelens die een atleet voelt na gewonnen matchen en de emoties die hij tijdens belangrijke momenten ervaart, zijn moeilijk te beschrijven. Maar dat zijn zeker de momenten waarvoor we hard werken en elke dag onze grenzen verleggen.Mijn doel toen ik vertrok, was om veel matchen te kunnen spelen en veel ritme te kunnen opdoen. Ik kan zeker met een goed gevoel terugkijken en vooral met een lach op mijn gezicht. Het belangrijkste in het leven is nog altijd dat we gelukkig zijn en elk moment als een kans zien.Lang thuis zal ik niet zijn, want ik vertrek donderdag al voor een volgende uitdaging naar Acapulco.Ward gaat dit keer mee als conditietrainer. Want zoals ik vorige week al vertelde, word ik binnen twee weken een trotse meter van het zoontje van Nick!!Omdat ik eind vorig jaar Kaai 16 in Hasselt kocht en ernaar uitkijk om de werkzaamheden daar van wat dichterbij te volgen, heb ik besloten om in Hasselt te gaan wonen.Tot donderdag zal ik vooral rusten en mijn lichaam verzorgen in combinatie met een aantal trainingen om fit te kunnen vertrekken.Mijn volgende blog zal dus vanuit Acapulco zijn!Veel liefsWickyPS: Hierbij een foto waar geen woorden bij nodig zijn.