Bastian Schweinsteiger, Reuters
Bastian Schweinsteiger © Reuters

Ana Ivanovic wil dichter bij haar vriend Bastian Schweinsteiger wonen en verhuist binnenkort naar Bolton, een stad van 139.000 inwoners in het graafschap Greater Manchester. De 27-jarige Servische, net als Novak Djokovic in Belgrado geboren, is sinds de lente van 2014 samen met de middenvelder van Manchester United en trainde de voorbije seizoenen in het Zwitserse Bern. Onlangs stond ze op de cover van de Manchester Evening News, toen ze samen met Schweinsteiger het Italiaanse restaurant San Carlo verliet.

'Het was een beslissing die ik moest nemen. Het belangrijkste is dat ik dagelijks met mijn team, dat uitstekend werk verricht, kan blijven samenwerken', aldus Ivanovic (WTA 12) - in 2008 twaalf weken nummer één op de wereldranglijst. Ze zal onder leiding van haar Engelse coaches (Howard Green, Nigel Sears en Andrew Bettles) in het High Performance Centre van Middlebrook (The Bolton Arena) trainen. (CT)

Ana Ivanovic wil dichter bij haar vriend Bastian Schweinsteiger wonen en verhuist binnenkort naar Bolton, een stad van 139.000 inwoners in het graafschap Greater Manchester. De 27-jarige Servische, net als Novak Djokovic in Belgrado geboren, is sinds de lente van 2014 samen met de middenvelder van Manchester United en trainde de voorbije seizoenen in het Zwitserse Bern. Onlangs stond ze op de cover van de Manchester Evening News, toen ze samen met Schweinsteiger het Italiaanse restaurant San Carlo verliet.'Het was een beslissing die ik moest nemen. Het belangrijkste is dat ik dagelijks met mijn team, dat uitstekend werk verricht, kan blijven samenwerken', aldus Ivanovic (WTA 12) - in 2008 twaalf weken nummer één op de wereldranglijst. Ze zal onder leiding van haar Engelse coaches (Howard Green, Nigel Sears en Andrew Bettles) in het High Performance Centre van Middlebrook (The Bolton Arena) trainen. (CT)