Kim Clijsters (WTA-37) aan haar laatste seizoen bezig, denkt niet aan een vervroegd afscheid. "Ik weet niet wie het gerucht verspreid heeft, maar ik stop niet! Nog niet! Ik kan op het tenniscourt nog mooie dingen laten zien! Laat dat heel duidelijk zijn!", twitterde de 28-jarige Clijsters.

Clijsters reageerde daarmee op berichten in de media dat ze zou overwegen om nu al een punt achter haar tennisloopbaan te zetten. Nadat ze zaterdag in Miami in de derde ronde uitgeschakeld werd door Yanina Wickmayer (WTA-33), verklaarde Clijsters dat de jaren hun tol beginnen te eisen en dat leidde tot speculaties. (Belga/EE)

Kim Clijsters (WTA-37) aan haar laatste seizoen bezig, denkt niet aan een vervroegd afscheid. "Ik weet niet wie het gerucht verspreid heeft, maar ik stop niet! Nog niet! Ik kan op het tenniscourt nog mooie dingen laten zien! Laat dat heel duidelijk zijn!", twitterde de 28-jarige Clijsters. Clijsters reageerde daarmee op berichten in de media dat ze zou overwegen om nu al een punt achter haar tennisloopbaan te zetten. Nadat ze zaterdag in Miami in de derde ronde uitgeschakeld werd door Yanina Wickmayer (WTA-33), verklaarde Clijsters dat de jaren hun tol beginnen te eisen en dat leidde tot speculaties. (Belga/EE)