Kim Clijsters verdedigt haar titel niet op het WTA-toernooi in het Amerikaanse Cincinatti, dat maandag van start gaat.

Dat laat Clijsters weten op haar website.

Ze moest dinsdag in de tweede ronde van het WTA-toernooi in het Canadese Toronto tegen de Chinese Jie Zheng opgeven door een scheurtje in de buikspieren. Na afloop zette ze achter haar deelname aan Cincinatti nog een vraagteken, maar uiteindelijk besliste ze dan toch om er niet aan te treden.

Clijsters laat zich nog enkele dagen verder behandelen in Toronto om daarna naar New Jersey te reizen. Haar planning voor de volgende weken is nog niet bekendgemaakt.

De blessure is voor Clijsters een tegenvaller met het oog op de US Open, dat op 29 augustus begint. De winnares van vorig jaar heeft de hoop op dit toernooi echter nog niet opgegeven. (Belga/KVDA)

Kim Clijsters verdedigt haar titel niet op het WTA-toernooi in het Amerikaanse Cincinatti, dat maandag van start gaat. Dat laat Clijsters weten op haar website. Ze moest dinsdag in de tweede ronde van het WTA-toernooi in het Canadese Toronto tegen de Chinese Jie Zheng opgeven door een scheurtje in de buikspieren. Na afloop zette ze achter haar deelname aan Cincinatti nog een vraagteken, maar uiteindelijk besliste ze dan toch om er niet aan te treden. Clijsters laat zich nog enkele dagen verder behandelen in Toronto om daarna naar New Jersey te reizen. Haar planning voor de volgende weken is nog niet bekendgemaakt. De blessure is voor Clijsters een tegenvaller met het oog op de US Open, dat op 29 augustus begint. De winnares van vorig jaar heeft de hoop op dit toernooi echter nog niet opgegeven. (Belga/KVDA)