Helloooo from Melbourne,

Spijtig genoeg ben ik in mijn match in Hobart niet voluit kunnen gaan en voelde ik mij niet goed genoeg om verder te spelen.

Nadien ben ik naar de dokter geweest. Het is waarschijnlijk een virale infectie die tijd nodig heeft om te genezen. De kans dat ik ook een oorontsteking heb, is redelijk groot.

De ochtend erna ben ik naar Melbourne gevlogen. Hier zag ik de dokter al opnieuw en hij gaf mij nieuwe medicatie.

Deze stad en grand slam geven me in elk geval veel positieve energie. Vandaag kon ik al twee keer trainen met meer intensiteit. Een goeie balans vinden tussen trainen en rusten zal heel belangrijk zijn.

Genoeg over ziek zijn. Nu wil ik jullie iets als eerste vertellen. Tijdens mijn rust- en trainingsperiode deed ik iets waar ik al heel lang over aan het nadenken was:
ik liet een tattoo zetten.

Het is een kleintje, maar ze betekent de wereld voor mij! 38 for ever staat voor de eeuwige band met mijn mama. Haar geluksgetal was 3. Dat van mij is 8, omdat het een 3 volledig maakt. Door een infinity komen de twee voor altijd samen.

Intussen ben ik te weten gekomen dat ik maandag speel. Ik zal er alles aan doen om tegen dan klaar te zijn. Dit zijn de uitdagingen waarvoor we trainen en waarnaar we uitkijken.

I will keep you guys posted!

Veel liefs,
Wicky

Helloooo from Melbourne, Spijtig genoeg ben ik in mijn match in Hobart niet voluit kunnen gaan en voelde ik mij niet goed genoeg om verder te spelen. Nadien ben ik naar de dokter geweest. Het is waarschijnlijk een virale infectie die tijd nodig heeft om te genezen. De kans dat ik ook een oorontsteking heb, is redelijk groot. De ochtend erna ben ik naar Melbourne gevlogen. Hier zag ik de dokter al opnieuw en hij gaf mij nieuwe medicatie. Deze stad en grand slam geven me in elk geval veel positieve energie. Vandaag kon ik al twee keer trainen met meer intensiteit. Een goeie balans vinden tussen trainen en rusten zal heel belangrijk zijn. Genoeg over ziek zijn. Nu wil ik jullie iets als eerste vertellen. Tijdens mijn rust- en trainingsperiode deed ik iets waar ik al heel lang over aan het nadenken was: ik liet een tattoo zetten.Het is een kleintje, maar ze betekent de wereld voor mij! 38 for ever staat voor de eeuwige band met mijn mama. Haar geluksgetal was 3. Dat van mij is 8, omdat het een 3 volledig maakt. Door een infinity komen de twee voor altijd samen. Intussen ben ik te weten gekomen dat ik maandag speel. Ik zal er alles aan doen om tegen dan klaar te zijn. Dit zijn de uitdagingen waarvoor we trainen en waarnaar we uitkijken. I will keep you guys posted! Veel liefs, Wicky