Hellooooo,

Zoals ik vorige week zei, is Fed Cup altijd heel speciaal en een week waarin we alles anders ervaren dan wanneer we alleen zijn.

Misschien dwongen we de kans niet af om weer te stijgen, maar ik denk dat we als team zeker gegroeid zijn. Samen werkten we heel goeie trainingen af, waar we positieve dingen kunnen uithalen en meenemen naar de volgende weken.

Mijn gevoel op trainingen en mijn vertrouwen in matchen groeit elke dag. Samen met mijn conditietrainer heb ik fysiek goed kunnen werken. Elke dag hard werken en met de juiste instelling naar nieuwe uitdagingen kijken!

Deze week kregen we ook de kans om aan onze dubbelteams te werken, wat zeker belangrijk is voor de toekomst. Over dubbel gesproken, wat een match vrijdag tegen Kroatië! Samen met Ali teruggekomen nadat we de eerste set zwaar verloren hadden. Bangelijke sfeer van ons team naast de baan en wij knokken voor elk punt! Voor die momenten trainen we hard en gaan we elke dag tot het uiterste. Het was genieten.

Jullie zullen intussen waarschijnlijk al wel weten dat ik sinds deze week niet meer met mijn coach samenwerk. Hij had niet voldoende tijd om onze samenwerking te doen werken. Doordat hij het gevoel had dat deze manier van werken mij niet beter maakte, heeft hij beslist om de uitdaging niet aan te gaan.

Door deze beslissing van hem zal ik volgende week met mijn conditietrainer naar Doha gaan. Naar Acapulco, Indian Wells en Miami is het nog niet helemaal zeker, want mijn conditietrainer wordt voor de tweede keer papa. Dat wil ook zeggen dat ik bijna voor de eerste keer meter ben! Ik kijk er zo hard naar uit. Dat ventje zal twee meter hebben die hem heel graag zullen zien!

Vandaag spelen we onze laatste ontmoeting tegen Portugal.

We gaan ervoor.

Hellooooo, Zoals ik vorige week zei, is Fed Cup altijd heel speciaal en een week waarin we alles anders ervaren dan wanneer we alleen zijn.Misschien dwongen we de kans niet af om weer te stijgen, maar ik denk dat we als team zeker gegroeid zijn. Samen werkten we heel goeie trainingen af, waar we positieve dingen kunnen uithalen en meenemen naar de volgende weken.Mijn gevoel op trainingen en mijn vertrouwen in matchen groeit elke dag. Samen met mijn conditietrainer heb ik fysiek goed kunnen werken. Elke dag hard werken en met de juiste instelling naar nieuwe uitdagingen kijken!Deze week kregen we ook de kans om aan onze dubbelteams te werken, wat zeker belangrijk is voor de toekomst. Over dubbel gesproken, wat een match vrijdag tegen Kroatië! Samen met Ali teruggekomen nadat we de eerste set zwaar verloren hadden. Bangelijke sfeer van ons team naast de baan en wij knokken voor elk punt! Voor die momenten trainen we hard en gaan we elke dag tot het uiterste. Het was genieten.Jullie zullen intussen waarschijnlijk al wel weten dat ik sinds deze week niet meer met mijn coach samenwerk. Hij had niet voldoende tijd om onze samenwerking te doen werken. Doordat hij het gevoel had dat deze manier van werken mij niet beter maakte, heeft hij beslist om de uitdaging niet aan te gaan.Door deze beslissing van hem zal ik volgende week met mijn conditietrainer naar Doha gaan. Naar Acapulco, Indian Wells en Miami is het nog niet helemaal zeker, want mijn conditietrainer wordt voor de tweede keer papa. Dat wil ook zeggen dat ik bijna voor de eerste keer meter ben! Ik kijk er zo hard naar uit. Dat ventje zal twee meter hebben die hem heel graag zullen zien!Vandaag spelen we onze laatste ontmoeting tegen Portugal.We gaan ervoor.