Dat heeft een woordvoerder van Nike, een van de sponsors van Sharapova, gemeld.

"We zijn triest en verrast door de informatie over Maria Sharapova", aldus woordvoerder KeJuan Wilkins. "We hebben besloten om onze banden met Maria op te schorten tot het onderzoek is afgelopen. We blijven de situatie opvolgen", aldus de woordvoerder die geen verdere uitleg gaf.

Sharapova is een van de populairste atleten van Nike en verscheen al in talrijke reclamecampagnes voor het merk. Ze gaf ook haar naam aan een collectie van tenniskledij van Nike. De ex-nummer 1 van de wereld verdiende vorig jaar 29 miljoen dollar, waarvan "slechts" 7 miljoen afkomstig is van haar tennisspel.

(Belga/RR)

Dat heeft een woordvoerder van Nike, een van de sponsors van Sharapova, gemeld."We zijn triest en verrast door de informatie over Maria Sharapova", aldus woordvoerder KeJuan Wilkins. "We hebben besloten om onze banden met Maria op te schorten tot het onderzoek is afgelopen. We blijven de situatie opvolgen", aldus de woordvoerder die geen verdere uitleg gaf. Sharapova is een van de populairste atleten van Nike en verscheen al in talrijke reclamecampagnes voor het merk. Ze gaf ook haar naam aan een collectie van tenniskledij van Nike. De ex-nummer 1 van de wereld verdiende vorig jaar 29 miljoen dollar, waarvan "slechts" 7 miljoen afkomstig is van haar tennisspel.(Belga/RR)