'Ik was opgelucht toen ik zag dat het goed ging met Peng. Haar gezondheid was onze grootste zorg', zei de voorzitter van de IOC-atletencommissie Emma Terho, die ook deelnam aan het gesprek.

Zondag verschenen de eerste beelden van Peng, nadat ze op 2 november de vroegere vicepremier Zhang Gaoli ervan beschuldigd had haar te hebben gedwongen tot seks. Kort na die beschuldiging werd haar bericht op het sociale medium Weibo verwijderd en leek ze van de aardbodem verdwenen.

De voorbije dagen uitten al verschillende overheden en instanties hun ongerustheid over het lot van de speelster.

'Ik was opgelucht toen ik zag dat het goed ging met Peng. Haar gezondheid was onze grootste zorg', zei de voorzitter van de IOC-atletencommissie Emma Terho, die ook deelnam aan het gesprek. Zondag verschenen de eerste beelden van Peng, nadat ze op 2 november de vroegere vicepremier Zhang Gaoli ervan beschuldigd had haar te hebben gedwongen tot seks. Kort na die beschuldiging werd haar bericht op het sociale medium Weibo verwijderd en leek ze van de aardbodem verdwenen. De voorbije dagen uitten al verschillende overheden en instanties hun ongerustheid over het lot van de speelster.