"Het gebeurde in een Chinees restaurant, waar ik met iemand zat die ik al een tijdje niet meer gezien had", vertelt de 34-jarige Amerikaanse. "We hadden heel wat bij te praten. Toch merkte ik dat een man zich de hele tijd in de buurt van onze tafel ophield. Iets, noem het maar mijn instinct als superheldin, zei me dat ik hem in de gaten moest houden. Mijn schurkenradar had me niet bedrogen. Plots greep de man mijn gsm, die op de stoel naast me lag, en ging ervandoor. Zonder na te denken zette ik de achtervolging in. Ik sprong over een stoel of twee en trok een sprintje. Ik was veel te snel voor hem en had hem als de weerlicht te pakken. Met mijn meest dreigende stem - ijzig kalm - vroeg ik hem of hij misschien per vergissing de verkeerde telefoon meegenomen had. De dief wist niet wat hem overkwam en stamelde maar wat."

'Luister naar je heldeninstinct'

Nadat ze haar gsm gerecupereerd had liet Williams de dief gaan en nam ze in het restaurant een applaus in ontvangst. "Ik heb elke man daar getoond, dat we voor onszelf kunnen opkomen. Het was een overwinning voor de vrouwen. Ben ik een superheld? Hell Yeah! Ik heb de kracht, de moed, de snelheid, de sprongkracht, het lichaam, het sex appeal, het leiderschap en heb de kalmte om elke storm te doorstaan." "Luister altijd naar je heldeninstinct, vecht voor wat rechtvaardigheid is, wees geen slachtoffer, maar een superheld", gaf Williams haar bijna vier miljoen volgers op Facebook als raad mee.

(Belga/RR)

"Het gebeurde in een Chinees restaurant, waar ik met iemand zat die ik al een tijdje niet meer gezien had", vertelt de 34-jarige Amerikaanse. "We hadden heel wat bij te praten. Toch merkte ik dat een man zich de hele tijd in de buurt van onze tafel ophield. Iets, noem het maar mijn instinct als superheldin, zei me dat ik hem in de gaten moest houden. Mijn schurkenradar had me niet bedrogen. Plots greep de man mijn gsm, die op de stoel naast me lag, en ging ervandoor. Zonder na te denken zette ik de achtervolging in. Ik sprong over een stoel of twee en trok een sprintje. Ik was veel te snel voor hem en had hem als de weerlicht te pakken. Met mijn meest dreigende stem - ijzig kalm - vroeg ik hem of hij misschien per vergissing de verkeerde telefoon meegenomen had. De dief wist niet wat hem overkwam en stamelde maar wat." Nadat ze haar gsm gerecupereerd had liet Williams de dief gaan en nam ze in het restaurant een applaus in ontvangst. "Ik heb elke man daar getoond, dat we voor onszelf kunnen opkomen. Het was een overwinning voor de vrouwen. Ben ik een superheld? Hell Yeah! Ik heb de kracht, de moed, de snelheid, de sprongkracht, het lichaam, het sex appeal, het leiderschap en heb de kalmte om elke storm te doorstaan." "Luister altijd naar je heldeninstinct, vecht voor wat rechtvaardigheid is, wees geen slachtoffer, maar een superheld", gaf Williams haar bijna vier miljoen volgers op Facebook als raad mee.(Belga/RR)