De Serviër vergrootte zijn voorsprong op de Rus Daniil Medvedev. De Duitser Alexander Zverev, halvefinalist in Parijs, komt op de derde plaats. Hij springt over de Griek Stefanos Tsitsipas.

In de top-10 van de nieuwe ATP-ranking maken ook de Rus Andrey Rublev (ATP 5, +1) en de Pool Hubert Hurkacz (ATP 9, +1) kleine sprongetjes voorwaarts.

Aan Belgische zijde bleef David Goffin 38e. Zizou Bergs is nog steeds de tweede Belg op de 189e plaats. Kimmer Coppejans bleef 214e. Ruben Bemelmans maakte één plaatsje winst en is nu 218e.

De Serviër vergrootte zijn voorsprong op de Rus Daniil Medvedev. De Duitser Alexander Zverev, halvefinalist in Parijs, komt op de derde plaats. Hij springt over de Griek Stefanos Tsitsipas.In de top-10 van de nieuwe ATP-ranking maken ook de Rus Andrey Rublev (ATP 5, +1) en de Pool Hubert Hurkacz (ATP 9, +1) kleine sprongetjes voorwaarts. Aan Belgische zijde bleef David Goffin 38e. Zizou Bergs is nog steeds de tweede Belg op de 189e plaats. Kimmer Coppejans bleef 214e. Ruben Bemelmans maakte één plaatsje winst en is nu 218e.