De organisatoren van de US Open in New York hebben besloten om het Louis Armstrong Stadium voorlopig niet meer te gebruiken.

Door de regen van de voorbije dagen is er onder het hardcourt een vochtprobleem ontstaan. Daardoor vertoont de baan oneffenheden en is spelen voorlopig niet mogelijk. Tot een oplossing voor het probleem gevonden is, wordt er niet meer gespeeld in het stadion.

Donderdag moest al de achtste finale tussen de Amerikaan Andy Roddick en de Spanjaard David Ferrer worden verplaatst naar court 13.

Finales uitgesteld

De organisatie besliste ook om de mannenfinale met een dag uit te stellen, tot maandag. Normaal zou de finale zondag plaatsvinden, maar door de regenval van dinsdag en woensdag liep het speelschema vertraging op. De vrouwenfinale zal op zondag in plaats van op zaterdag worden gespeeld.

Het is al de vierde keer op rij dat de US Open op maandag eindigt door de slechte weersomstandigheden tijdens het toernooi in New York. (Belga/KVDA)

US OPEN - NOG TE SPELEN:

Mannen:

Halve finales:

- Novak Djokovic versus Roger Federer

Kwartfinales:

- John Isner vs Andy Murray (vandaag vanaf 18 uur Belgische tijd)

- Andy Roddick vs Rafael Nadal (idem)

Vrouwen:

Halve finales:

- Caroline Wozniacki vs Serena Williams

- Angelique Kerber vs Samantha Stosur

De organisatoren van de US Open in New York hebben besloten om het Louis Armstrong Stadium voorlopig niet meer te gebruiken. Door de regen van de voorbije dagen is er onder het hardcourt een vochtprobleem ontstaan. Daardoor vertoont de baan oneffenheden en is spelen voorlopig niet mogelijk. Tot een oplossing voor het probleem gevonden is, wordt er niet meer gespeeld in het stadion. Donderdag moest al de achtste finale tussen de Amerikaan Andy Roddick en de Spanjaard David Ferrer worden verplaatst naar court 13. Finales uitgesteld De organisatie besliste ook om de mannenfinale met een dag uit te stellen, tot maandag. Normaal zou de finale zondag plaatsvinden, maar door de regenval van dinsdag en woensdag liep het speelschema vertraging op. De vrouwenfinale zal op zondag in plaats van op zaterdag worden gespeeld. Het is al de vierde keer op rij dat de US Open op maandag eindigt door de slechte weersomstandigheden tijdens het toernooi in New York. (Belga/KVDA)