Helllooooo,

Eerst en vooral wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen. Een nieuw jaar vol uitdagingen, vol mooie momenten en een goeie gezondheid wens ik jullie zeker toe.

Zoals jullie misschien al via mijn Twitter of Facebook gelezen hebben, zal ik jullie vanaf nu elke week een beetje meer proberen te vertellen over mijn leven en mijn carrière. Vorige maand al liet Sport/Voetbalmagazine jullie een kijkje nemen in mijn verhaal. Nu zullen jullie mij week na week een beetje beter leren kennen. Want laten we eerlijk zijn: door al die saaie interviews komen we niet snel iets meer te weten.

Zoals sommigen van jullie wel zullen weten, is voor ons het nieuwe seizoen begonnen en zijn we weer aan nieuwe uitdagingen begonnen. Ik heb net een zware trainingsperiode achter de rug en ben op tijd naar Auckland gekomen om mij goed te kunnen voorbereiden. In zo 'n trainingsperiode hebben we de kans om eens andere trainingen in te plannen. De water- en strandtrainingen zullen mij zeker nog even bijblijven.

Mijn eerste match van het seizoen had ik liever gewonnen, maar ik voelde dat ik door te weinig wedstrijdritme nog overtuiging miste. Ik heb wel een super trainingsweek achter de rug en een goeie match om op verder te bouwen. Dus ik kijk uit naar de volgende weken.

Deze week heb ik naar het einde gekeken van de Amerikaanse serie Breaking Bad én ben ik begonnen aan The Walking Dead. De eerste aflevering van Walking Dead bekijk je misschien best niet net voor je in je bedje kruipt, maar ze is zeker aan te raden.

Ondertussen zijn we bijna geland in Hobart en ga ik slaapjes doen om morgen mijn voorbereiding te beginnen voor de laatste week in de aanloop naar de Australian Open.

Jullie zullen snel terug van mij horen!

Liefs Wicky

Helllooooo, Eerst en vooral wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen. Een nieuw jaar vol uitdagingen, vol mooie momenten en een goeie gezondheid wens ik jullie zeker toe. Zoals jullie misschien al via mijn Twitter of Facebook gelezen hebben, zal ik jullie vanaf nu elke week een beetje meer proberen te vertellen over mijn leven en mijn carrière. Vorige maand al liet Sport/Voetbalmagazine jullie een kijkje nemen in mijn verhaal. Nu zullen jullie mij week na week een beetje beter leren kennen. Want laten we eerlijk zijn: door al die saaie interviews komen we niet snel iets meer te weten. Zoals sommigen van jullie wel zullen weten, is voor ons het nieuwe seizoen begonnen en zijn we weer aan nieuwe uitdagingen begonnen. Ik heb net een zware trainingsperiode achter de rug en ben op tijd naar Auckland gekomen om mij goed te kunnen voorbereiden. In zo 'n trainingsperiode hebben we de kans om eens andere trainingen in te plannen. De water- en strandtrainingen zullen mij zeker nog even bijblijven. Mijn eerste match van het seizoen had ik liever gewonnen, maar ik voelde dat ik door te weinig wedstrijdritme nog overtuiging miste. Ik heb wel een super trainingsweek achter de rug en een goeie match om op verder te bouwen. Dus ik kijk uit naar de volgende weken. Deze week heb ik naar het einde gekeken van de Amerikaanse serie Breaking Bad én ben ik begonnen aan The Walking Dead. De eerste aflevering van Walking Dead bekijk je misschien best niet net voor je in je bedje kruipt, maar ze is zeker aan te raden. Ondertussen zijn we bijna geland in Hobart en ga ik slaapjes doen om morgen mijn voorbereiding te beginnen voor de laatste week in de aanloop naar de Australian Open. Jullie zullen snel terug van mij horen! Liefs Wicky