Helloooooo,

Maart en de lente zijn er weer en dat doet me beseffen hoe snel de tijd vliegt en hoe hard we van alle momenten in ons leven moeten genieten.

Omdat we door al dat reizen veel weg zijn, kunnen een paar dagen thuis echt heel goed voelen. Na Doha heb ik echt genoten van enkele dagen thuis bij mijn vrienden en familie.

Toch keek ik er heel hard naar uit om weer te vertrekken en aan nieuwe uitdagingen te beginnen. Ik ben dan ook vrij vroeg naar Acapulco vertrokken om daar goed te kunnen trainen. Na een heel goeie trainingsweek speelde ik er twee goeie matchen. Ik kende alleen een beetje pech met de loting. Met Dominika Cibulkova trof ik al in de tweede ronde het eerste reekshoofd. Zij zou het toernooi ook winnen.

In het dubbelspel verloren we in de kwartfinale.

Ik houd aan deze twee weken zeker een goed gevoel over: weer een stap in de goeie richting gezet en weer positieve momenten beleefd om op voort te bouwen. Elke week probeer ik een beetje sterker te worden, mijn grenzen iets te verleggen om progressie te blijven maken.

Gisteren zijn we in Acapulco vertrokken en in Indian Wells aangekomen. Veel vluchten, vertraging en een laatste vlucht met veel turbulentie. Dat was zowat het verhaal van mijn dagje gisteren. Morgen begin ik weer hard te trainen voor volgende week.

Ik wens jullie allemaal nog een heel fijn weekend en tot snel!

Veel liefs,

Wicky

Helloooooo, Maart en de lente zijn er weer en dat doet me beseffen hoe snel de tijd vliegt en hoe hard we van alle momenten in ons leven moeten genieten. Omdat we door al dat reizen veel weg zijn, kunnen een paar dagen thuis echt heel goed voelen. Na Doha heb ik echt genoten van enkele dagen thuis bij mijn vrienden en familie. Toch keek ik er heel hard naar uit om weer te vertrekken en aan nieuwe uitdagingen te beginnen. Ik ben dan ook vrij vroeg naar Acapulco vertrokken om daar goed te kunnen trainen. Na een heel goeie trainingsweek speelde ik er twee goeie matchen. Ik kende alleen een beetje pech met de loting. Met Dominika Cibulkova trof ik al in de tweede ronde het eerste reekshoofd. Zij zou het toernooi ook winnen. In het dubbelspel verloren we in de kwartfinale. Ik houd aan deze twee weken zeker een goed gevoel over: weer een stap in de goeie richting gezet en weer positieve momenten beleefd om op voort te bouwen. Elke week probeer ik een beetje sterker te worden, mijn grenzen iets te verleggen om progressie te blijven maken. Gisteren zijn we in Acapulco vertrokken en in Indian Wells aangekomen. Veel vluchten, vertraging en een laatste vlucht met veel turbulentie. Dat was zowat het verhaal van mijn dagje gisteren. Morgen begin ik weer hard te trainen voor volgende week. Ik wens jullie allemaal nog een heel fijn weekend en tot snel! Veel liefs, Wicky