De 26-jarige Courtois verhuisde afgelopen transferperiode van Chelsea naar Real Madrid voor een transfersom van 35 miljoen euro. Bij de Spaanse recordkampioen kende Courtois een moeilijke start door het rotatiesysteem van ex-trainer Julen Loptegui en de concurrentiestrijd met de Costaricaan Keylor Navas.

Onder de nieuwe coach Santiago Solari lijkt de ex-doelman van Racing Genk nu wel een basisplaats op te eisen als vast sluitstuk van 'De Koninklijke'. Hoewel Real Madrid dit seizoen niet al te best uit de startblokken is geschoten, presteert Courtois sterk in de Spaanse hoofdstad. Afgelopen WK in Rusland hielp Courtois door sterk keeperswerk de Rode Duivels aan de derde plaats, en werd hij verkozen tot beste doelman van het toernooi.

De 26-jarige Courtois verhuisde afgelopen transferperiode van Chelsea naar Real Madrid voor een transfersom van 35 miljoen euro. Bij de Spaanse recordkampioen kende Courtois een moeilijke start door het rotatiesysteem van ex-trainer Julen Loptegui en de concurrentiestrijd met de Costaricaan Keylor Navas. Onder de nieuwe coach Santiago Solari lijkt de ex-doelman van Racing Genk nu wel een basisplaats op te eisen als vast sluitstuk van 'De Koninklijke'. Hoewel Real Madrid dit seizoen niet al te best uit de startblokken is geschoten, presteert Courtois sterk in de Spaanse hoofdstad. Afgelopen WK in Rusland hielp Courtois door sterk keeperswerk de Rode Duivels aan de derde plaats, en werd hij verkozen tot beste doelman van het toernooi.