Uitvoerige interviews en reportages met en over o.a. Tadej Pogacar, Primož Roglic, Wout van Aert en Mathieu Van der Poel, samen met complete profielen en analyses van alle ritten van komende zomer. Mis hem niet! Haal hem nu in de winkel of koop hem via de webshop.

Doe mee met de wedstrijd en maak kans op de officiële PS4 game van de Tour de France. In Tour de France 2021 kun je net als van Aert jacht maken op de groene - of misschien wel de gele - trui, en strijd je tegen jouw concurrenten om ritzeges, punten en kostbare seconden. Er zijn 6 PS4 games te winnen!

Uitvoerige interviews en reportages met en over o.a. Tadej Pogacar, Primož Roglic, Wout van Aert en Mathieu Van der Poel, samen met complete profielen en analyses van alle ritten van komende zomer. Mis hem niet! Haal hem nu in de winkel of koop hem via de webshop.Doe mee met de wedstrijd en maak kans op de officiële PS4 game van de Tour de France. In Tour de France 2021 kun je net als van Aert jacht maken op de groene - of misschien wel de gele - trui, en strijd je tegen jouw concurrenten om ritzeges, punten en kostbare seconden. Er zijn 6 PS4 games te winnen!