In de serie 'Onbekend is onbemind' zet Sport/Voetbalmagazine telkens een minder bekende Belgische topsporter in de schijnwerpers. Deze week is dat Kenny Belaey, viervoudig wereldkampioen trialbike. Trialbike is een spectaculaire sport waarbij de beoefenaars met een aangepaste fiets een parcours afleggen.

Hieronder vind je een promofilmpje van Red Bull waarin de Belg te bewonderen is. En ook beelden van de wereldbekermanche in Aalter van voorbije zomer. Belaey eindigde daar, ondanks een gebroken pols en barst in de elleboog, uiteindelijk nog op een tweede plaats... Straffe kost! (MS)


En

In de serie 'Onbekend is onbemind' zet Sport/Voetbalmagazine telkens een minder bekende Belgische topsporter in de schijnwerpers. Deze week is dat Kenny Belaey, viervoudig wereldkampioen trialbike. Trialbike is een spectaculaire sport waarbij de beoefenaars met een aangepaste fiets een parcours afleggen. Hieronder vind je een promofilmpje van Red Bull waarin de Belg te bewonderen is. En ook beelden van de wereldbekermanche in Aalter van voorbije zomer. Belaey eindigde daar, ondanks een gebroken pols en barst in de elleboog, uiteindelijk nog op een tweede plaats... Straffe kost! (MS) En