In 2013 wil Thomas De Gendt naar de Tour, om er zijn grenzen af te tasten, zegt hij. Het grootste deel van zijn voorbereiding op het nieuwe seizoen zal dus in het teken staan van die Tour.

Maar eerst was er tijd voor wat vakantie: samen met zijn kersvers vrouwtje vertoefde De Gendt in november op het paradijselijke eiland Curaçao. Sporza ging langs bij het koppel, snoof er de vakantiesfeer op, vierde De Gendts 26e verjaardag mee en peilde naar de ambities.

Het resultaat kun je zien in Sporza Zondag na de veldrit Boonen & Friends, het handbal en een terugblik op de Paralympics. (PM)

Beleef hier de overwinning van Thomas De Gendt op de Stelvio nog eens:

In 2013 wil Thomas De Gendt naar de Tour, om er zijn grenzen af te tasten, zegt hij. Het grootste deel van zijn voorbereiding op het nieuwe seizoen zal dus in het teken staan van die Tour. Maar eerst was er tijd voor wat vakantie: samen met zijn kersvers vrouwtje vertoefde De Gendt in november op het paradijselijke eiland Curaçao. Sporza ging langs bij het koppel, snoof er de vakantiesfeer op, vierde De Gendts 26e verjaardag mee en peilde naar de ambities. Het resultaat kun je zien in Sporza Zondag na de veldrit Boonen & Friends, het handbal en een terugblik op de Paralympics. (PM)Beleef hier de overwinning van Thomas De Gendt op de Stelvio nog eens: