Vincent Kompany en Anthony Vanden Borre, samen opgeleid door Anderlecht, stonden de pers te woord als Rode Duivel in de WK-selectie van Marc Wilmots. Vanden Borre zat er nederig bij terwijl Kompany zijn maatje met lof overlaadde, maar één keer kon hij een reactie toch niet onderdrukken...
'Bij de jeugd was hij een van de beste spelers van Europa', zei Kompany, waarna Vanden Borre opkeek en zijn tong uitstak. 'Ik lieg niet hoor,' ging Kompany verder. 'Als ik vandaag praat met mensen als Samir Nasri, die Anthony kenden als jonge speler, dan zijn ze niet verbaasd dat hij nu deel van de nationale ploeg is geworden. Hij heeft nog altijd die pure kwaliteiten. Iedereen weet dat hij diep heeft gezeten voor zijn terugkeer naar Anderlecht. Hij heeft een mooie comeback gemaakt, hij verdient deze selectie.' (KVDA)

Vincent Kompany en Anthony Vanden Borre, samen opgeleid door Anderlecht, stonden de pers te woord als Rode Duivel in de WK-selectie van Marc Wilmots. Vanden Borre zat er nederig bij terwijl Kompany zijn maatje met lof overlaadde, maar één keer kon hij een reactie toch niet onderdrukken... 'Bij de jeugd was hij een van de beste spelers van Europa', zei Kompany, waarna Vanden Borre opkeek en zijn tong uitstak. 'Ik lieg niet hoor,' ging Kompany verder. 'Als ik vandaag praat met mensen als Samir Nasri, die Anthony kenden als jonge speler, dan zijn ze niet verbaasd dat hij nu deel van de nationale ploeg is geworden. Hij heeft nog altijd die pure kwaliteiten. Iedereen weet dat hij diep heeft gezeten voor zijn terugkeer naar Anderlecht. Hij heeft een mooie comeback gemaakt, hij verdient deze selectie.' (KVDA)