De Bulgaarse topclub Levski Sofia moet een boete van bijna 20.000 euro betalen omdat fans in de tribune Adolf Hitler eerden en spandoeken met hakenkruisen op ontvouwden.

De Bulgaarse voetbalbond heeft er bij Levski Sofia ook op aangedrongen om de personen achter het trieste schouwspel een stadionverbod van twee jaar op te leggen.

Het voorval vond plaats tijdens de uitwedstrijd van vorig weekend op het veld van Litex Lovech (1-2). De fans vierden de 124e verjaardag van Adolf Hitler, geboren op 20 april 1889.

Levski Sofia, momenteel tweede in de stand in Bulgarije, werd in het verleden reeds beboet voor racisme en geweld.

Bekijk de beelden:

De Bulgaarse topclub Levski Sofia moet een boete van bijna 20.000 euro betalen omdat fans in de tribune Adolf Hitler eerden en spandoeken met hakenkruisen op ontvouwden. De Bulgaarse voetbalbond heeft er bij Levski Sofia ook op aangedrongen om de personen achter het trieste schouwspel een stadionverbod van twee jaar op te leggen. Het voorval vond plaats tijdens de uitwedstrijd van vorig weekend op het veld van Litex Lovech (1-2). De fans vierden de 124e verjaardag van Adolf Hitler, geboren op 20 april 1889. Levski Sofia, momenteel tweede in de stand in Bulgarije, werd in het verleden reeds beboet voor racisme en geweld. Bekijk de beelden: