Ook het laatste galaduel tussen Messi & Friends en Rest of the World heeft voor spektakel gezorgd. De toeschouwers in Chicago kregen maar liefst 15 doelpunten te zien, waaronder vier van Messi 'himself', een fantastische goal van oud-vedette Ariel Ortega en een heerlijke omhaal van... een amateur.

Lionel Messi en zijn vrienden wonnen het duel voor het goede doel met 9-6. Op het veld stonden nog toppers als Pablo Aimar, Javier Mascherano, Thierry Henry, Florent Malouda, Ezequiel Lavezzi en Pablo Osvaldo. Het opmerkelijkste doelpunt was een omhaal van Matt Eliason. Matt wie? Eliason is een oud-speler van het college team Northwester University (2007-2010). Bekijk alle doelpunten:

(KVDA)

Ook het laatste galaduel tussen Messi & Friends en Rest of the World heeft voor spektakel gezorgd. De toeschouwers in Chicago kregen maar liefst 15 doelpunten te zien, waaronder vier van Messi 'himself', een fantastische goal van oud-vedette Ariel Ortega en een heerlijke omhaal van... een amateur. Lionel Messi en zijn vrienden wonnen het duel voor het goede doel met 9-6. Op het veld stonden nog toppers als Pablo Aimar, Javier Mascherano, Thierry Henry, Florent Malouda, Ezequiel Lavezzi en Pablo Osvaldo. Het opmerkelijkste doelpunt was een omhaal van Matt Eliason. Matt wie? Eliason is een oud-speler van het college team Northwester University (2007-2010). Bekijk alle doelpunten: (KVDA)