De Spaanse doelman Iker Casillas wist zondag geen blijf met zijn vreugde na het behalen van de wereldtitel.

Aan het einde van een kort interview met Sara Carbonero, een journaliste van Telecinco met wie hij een relatie heeft, nam Casillas haar voor de camera vast en kuste haar tot haar grote verrassing uitgebreid op de mond.

Voor Casillas was het ook een manier om revanche te nemen voor de kritiek die hij na de 0-1 nederlaag tegen Zwitserland had gekregen. Verschillende media stelden toen dat de aanwezigheid van zijn vriendin als journaliste een negatieve invloed zou hebben op zijn prestaties.

Casillas, die voor Real Madrid speelt, werd zondag door de FIFA uitgeroepen tot beste doelman van het toernooi.

De Spaanse doelman Iker Casillas wist zondag geen blijf met zijn vreugde na het behalen van de wereldtitel. Aan het einde van een kort interview met Sara Carbonero, een journaliste van Telecinco met wie hij een relatie heeft, nam Casillas haar voor de camera vast en kuste haar tot haar grote verrassing uitgebreid op de mond. Voor Casillas was het ook een manier om revanche te nemen voor de kritiek die hij na de 0-1 nederlaag tegen Zwitserland had gekregen. Verschillende media stelden toen dat de aanwezigheid van zijn vriendin als journaliste een negatieve invloed zou hebben op zijn prestaties. Casillas, die voor Real Madrid speelt, werd zondag door de FIFA uitgeroepen tot beste doelman van het toernooi.