Argentinië en Brazilië speelden gisteren in een oefeninterland in het Argentijnse Cordoba 0-0 gelijk. Gescoord werd er dus niet, maar de Braziliaan Damiao vermaakte het publiek wel met een knap opwippertje, dat zijn Argentijnse tegenstander compleet voor schut zette. Helaas voor hem belandde zijn actie op de paal.

Damiao, voluit Leandro Damiao da Silva dos Santos, is een 22-jarige aanvaller en speelt voor de Braziliaanse club Internacional, waarmee hij vorig jaar de Copa Libertadores won. Het was nog maar zijn derde cap voor de Seleçao.

Bekijk het perfect uitgevoerde opwippertje van Damiao:

Argentinië en Brazilië speelden gisteren in een oefeninterland in het Argentijnse Cordoba 0-0 gelijk. Gescoord werd er dus niet, maar de Braziliaan Damiao vermaakte het publiek wel met een knap opwippertje, dat zijn Argentijnse tegenstander compleet voor schut zette. Helaas voor hem belandde zijn actie op de paal. Damiao, voluit Leandro Damiao da Silva dos Santos, is een 22-jarige aanvaller en speelt voor de Braziliaanse club Internacional, waarmee hij vorig jaar de Copa Libertadores won. Het was nog maar zijn derde cap voor de Seleçao. Bekijk het perfect uitgevoerde opwippertje van Damiao: