Op de derde speeldag van de Premier League heeft Manchester United gisteren zwaar uitgehaald in de topper tegen Arsenal. Op Old Trafford werd het maar liefst 8-2, dankzij onder meer een hattrick van Wayne Rooney.
Door de nieuwe nederlaag tegen de Mancunians staat Arsenal na drie speeldagen pas op de 17e plaats in het klassement. Manchester United staat aan de leiding met het maximum van de punten.

Stadsgenoot Manchester City, met Vincent Kompany in de basis, haalde gisteren ook al zwaar uit door met 1-5 op het veld van Tottenham Hotspur te gaan winnen. De Citizens staan op de tweede plaats, met evenveel punten als United.

Bekijk de 10 doelpunten in Manchester United - Arsenal:

Op de derde speeldag van de Premier League heeft Manchester United gisteren zwaar uitgehaald in de topper tegen Arsenal. Op Old Trafford werd het maar liefst 8-2, dankzij onder meer een hattrick van Wayne Rooney. Door de nieuwe nederlaag tegen de Mancunians staat Arsenal na drie speeldagen pas op de 17e plaats in het klassement. Manchester United staat aan de leiding met het maximum van de punten. Stadsgenoot Manchester City, met Vincent Kompany in de basis, haalde gisteren ook al zwaar uit door met 1-5 op het veld van Tottenham Hotspur te gaan winnen. De Citizens staan op de tweede plaats, met evenveel punten als United. Bekijk de 10 doelpunten in Manchester United - Arsenal: