AC Milan is zondag in de Serie A ontsnapt aan een blammage op het veld van Lecce. Bij de rust keken de Rossoneri al tegen een 3-0 achterstand aan, wat coach Massimiliano Allegri deed besluiten om Kevin Prince-Boateng het veld op te sturen ten koste van Robinho.

Een gouden wissel, zo bleek: met een loepzuivere hattrick in amper 16 minuten tijd trok de Ghanees de scheve situatie recht. Zeven minuten voor het einde van de reguliere speeltijd zorgde Mario Yepes zelfs nog voor een Milanese zege: 3-4.

Bekijk de fenomenale hattrick van Boateng en de winning goal van Yepes:

AC Milan is zondag in de Serie A ontsnapt aan een blammage op het veld van Lecce. Bij de rust keken de Rossoneri al tegen een 3-0 achterstand aan, wat coach Massimiliano Allegri deed besluiten om Kevin Prince-Boateng het veld op te sturen ten koste van Robinho. Een gouden wissel, zo bleek: met een loepzuivere hattrick in amper 16 minuten tijd trok de Ghanees de scheve situatie recht. Zeven minuten voor het einde van de reguliere speeltijd zorgde Mario Yepes zelfs nog voor een Milanese zege: 3-4. Bekijk de fenomenale hattrick van Boateng en de winning goal van Yepes: