Dat profvoetballers tussen de wedstrijden door graag een partijtje golf spelen, is ondertussen genoegzaam bekend. Wie zich afvraagt of hun karakteristieken als voetballer ook op het golfterrein tot uiting komen, moet volgend filmpje maar eens bekijken.

Gareth Bale, de flitsende flankaanvaller van Tottenham Hotspur, etaleert zijn talent als golfer door een reclamefilmpje van Tiger Woods te imiteren. Even jongleren met het balletje (wat ook al geen evidentie is) en dan in één tijd het veld inslaan. Bale: altijd te vinden voor een truukje.

Benieuwd of Kevin De Bruyne, Koen Persoons, Bernd Thijs of Frederik Boi - om maar enkele Belgische namen te noemen - dit ook kunnen, we wachten alvast op hun inzending...(MS)

Gareth Bale:


En het originele reclamefilmpje van Tiger Woods:

Dat profvoetballers tussen de wedstrijden door graag een partijtje golf spelen, is ondertussen genoegzaam bekend. Wie zich afvraagt of hun karakteristieken als voetballer ook op het golfterrein tot uiting komen, moet volgend filmpje maar eens bekijken. Gareth Bale, de flitsende flankaanvaller van Tottenham Hotspur, etaleert zijn talent als golfer door een reclamefilmpje van Tiger Woods te imiteren. Even jongleren met het balletje (wat ook al geen evidentie is) en dan in één tijd het veld inslaan. Bale: altijd te vinden voor een truukje. Benieuwd of Kevin De Bruyne, Koen Persoons, Bernd Thijs of Frederik Boi - om maar enkele Belgische namen te noemen - dit ook kunnen, we wachten alvast op hun inzending...(MS) Gareth Bale: En het originele reclamefilmpje van Tiger Woods: