De Braziliaanse doelman Rogerio Ceni (Sao Paulo) heeft zondag in de topper tegen Corinthians het 100e doelpunt uit zijn carrière gescoord.

Ceni trapte in de 53e minuut een vrije trap knap over de muur en in de bovenhoek en bezorgde zijn ploeg zo een 2-1 overwinning. Het was voor Sao Paulo de eerste zege tegen Corinthians sinds 1997.

De 38-jarige doelman, die in 2002 met Brazilië wereldkampioen werd, startte zijn carrière in 1991 bij Sao Paulo en bouwde al snel een reputatie op als penalty- en vrijschopspecialist.

Volgens de wereldvoetbalbond FIFA staat Ceni's teller nog maar op 98 goals, maar de keeper telt zelf twee doelpunten in oefenmatchen mee.

Bekijk een compilatie van de mooiste goals van Ceni:

Zijn jongste doelpunt tegen Corinthians:

De Braziliaanse doelman Rogerio Ceni (Sao Paulo) heeft zondag in de topper tegen Corinthians het 100e doelpunt uit zijn carrière gescoord. Ceni trapte in de 53e minuut een vrije trap knap over de muur en in de bovenhoek en bezorgde zijn ploeg zo een 2-1 overwinning. Het was voor Sao Paulo de eerste zege tegen Corinthians sinds 1997. De 38-jarige doelman, die in 2002 met Brazilië wereldkampioen werd, startte zijn carrière in 1991 bij Sao Paulo en bouwde al snel een reputatie op als penalty- en vrijschopspecialist. Volgens de wereldvoetbalbond FIFA staat Ceni's teller nog maar op 98 goals, maar de keeper telt zelf twee doelpunten in oefenmatchen mee. Bekijk een compilatie van de mooiste goals van Ceni:Zijn jongste doelpunt tegen Corinthians: