Schalke 04 voegde zich afgelopen week bij de top van de Bundesliga, na een prachtig doelpunt van de 26-jarige Peruviaanse flankaanvaller Jefferson Farfán in de ontmoeting tegen Bayer Leverkusen.

Na een corner ontsnapte de snelle Zuid-Amerikaan aan de defensie van de tegenstander. Farfán startte een sprint van net voorbij de eigen zestien meter en rondde zijn persoonlijk opgezette aanval ook goed af.

Door zijn treffer staan de Königsblauen van coach Huub Stevens nu op de derde plaats, met 1 punt minder dan Borussia Dortmund én op 4 punten van koploper Bayern München.

Herbeleef de inspanning van Farfán via onderstaande link:

Schalke 04 voegde zich afgelopen week bij de top van de Bundesliga, na een prachtig doelpunt van de 26-jarige Peruviaanse flankaanvaller Jefferson Farfán in de ontmoeting tegen Bayer Leverkusen. Na een corner ontsnapte de snelle Zuid-Amerikaan aan de defensie van de tegenstander. Farfán startte een sprint van net voorbij de eigen zestien meter en rondde zijn persoonlijk opgezette aanval ook goed af. Door zijn treffer staan de Königsblauen van coach Huub Stevens nu op de derde plaats, met 1 punt minder dan Borussia Dortmund én op 4 punten van koploper Bayern München. Herbeleef de inspanning van Farfán via onderstaande link: