Derek Boateng is een 28-jarige Ghanese international wiens carrière hem al naar Panathinakos in Griekenland, Keulen in de Bundesliga en Getafe in de Primera Division bracht. Vandaag de dag speelt de middenvelder bij de Oekraïense eersteklasser FC Dnipro Dnipropetrovsk.

In het competitieduel tegen nummer negen Vorskla bleef de score staan op 1-1 en de Ghanees werd in 89ste minuut ingebracht. Na een duel met een Vorsklaspeler en de daaropvolgende commentaar slaan de stoppen door bij Derek Boateng. Met al een gele kaart achter zijn naam staan, gunt hij de scheidsrechter niet eens de tijd om een tweede gele te trekken. (SB)

Derek Boateng is een 28-jarige Ghanese international wiens carrière hem al naar Panathinakos in Griekenland, Keulen in de Bundesliga en Getafe in de Primera Division bracht. Vandaag de dag speelt de middenvelder bij de Oekraïense eersteklasser FC Dnipro Dnipropetrovsk. In het competitieduel tegen nummer negen Vorskla bleef de score staan op 1-1 en de Ghanees werd in 89ste minuut ingebracht. Na een duel met een Vorsklaspeler en de daaropvolgende commentaar slaan de stoppen door bij Derek Boateng. Met al een gele kaart achter zijn naam staan, gunt hij de scheidsrechter niet eens de tijd om een tweede gele te trekken. (SB)