In zijn eerste vier wedstrijden in de Primera Division had FC Barcelona al 17 doelpunten gemaakt en daar zijn er gisteren tegen Atletico Madrid nog eens 5 bijgekomen (5-0). De onvermijdelijke Lionel Messi lukte in Camp Nou een hattrick, zijn zesde, zevende en achtste doelpunt al dit seizoen.

De 24-jarige Argentijn scoorde nu al 192 keer in het shirt van Barcelona en nadert zo tot op twee doelpunten van de Hongaarse clublegende Laszlo Kubala.

Het clubrecord staat nog steeds op naam van Cesar Rodriguez die tussen 1942 en 1955 in officiële competities 235 keer scoorde voor Barcelona. Als Messi de hattricks zo blijft opstapelen, dan zal hij dat record snel te pakken krijgen...

Bekijk de hattrick van Messi tegen Atletico Madrid:

In zijn eerste vier wedstrijden in de Primera Division had FC Barcelona al 17 doelpunten gemaakt en daar zijn er gisteren tegen Atletico Madrid nog eens 5 bijgekomen (5-0). De onvermijdelijke Lionel Messi lukte in Camp Nou een hattrick, zijn zesde, zevende en achtste doelpunt al dit seizoen. De 24-jarige Argentijn scoorde nu al 192 keer in het shirt van Barcelona en nadert zo tot op twee doelpunten van de Hongaarse clublegende Laszlo Kubala. Het clubrecord staat nog steeds op naam van Cesar Rodriguez die tussen 1942 en 1955 in officiële competities 235 keer scoorde voor Barcelona. Als Messi de hattricks zo blijft opstapelen, dan zal hij dat record snel te pakken krijgen... Bekijk de hattrick van Messi tegen Atletico Madrid: