De Braziliaan Maurides Roque Junior (19) zal zich zijn eerste doelpunt als profspeler niet gauw vergeten. Niet dat het doelpunt zo spectaculair was, maar de aanvaller van Internacional vierde zijn treffer zo uitbundig dat hij zich daarbij blesseerde.

Nadat hij in de 88e minuut de 3-1 had gescoord tegen America MG in de Copa do Brasil, pakte Roque Junior uit met een backflip, maar verstuikte bij het neerkomen zijn knie. De onfortuinlijke jongeman moest meteen worden afgevoerd op een brancard.

Bekijk het fraaie doelpunt, gevolgd door zijn minder fraaie backflip:

De Braziliaan Maurides Roque Junior (19) zal zich zijn eerste doelpunt als profspeler niet gauw vergeten. Niet dat het doelpunt zo spectaculair was, maar de aanvaller van Internacional vierde zijn treffer zo uitbundig dat hij zich daarbij blesseerde. Nadat hij in de 88e minuut de 3-1 had gescoord tegen America MG in de Copa do Brasil, pakte Roque Junior uit met een backflip, maar verstuikte bij het neerkomen zijn knie. De onfortuinlijke jongeman moest meteen worden afgevoerd op een brancard. Bekijk het fraaie doelpunt, gevolgd door zijn minder fraaie backflip: