Een van de meest succesvolle reclamefilmpjes van het afgelopen jaar heeft een opvolger gekregen. In de nieuwe promospot van Turkish Airlines nemen basketballegende Kobe Bryant en voetbalvedette Lionel Messi het opnieuw tegen elkaar op, ditmaal in een indrukwekkend 'selfie-duel'.

Bryant en Messi haalden in 'Legends on Board' al hun beste trucs boven om de aandacht te trekken van een kind aan boord van een vliegtuig. De spot werd zo'n groot succes op YouTube (meer dan 100 miljoen views) dat een opvolger niet kon uitblijven.

Turkish Airlines heeft beide wereldsterren kunnen overtuigen tot een sequel. In 'The Selfie Shootout' trekken Bryant en Messi de wereld rond om elkaar te overtreffen met de meest exotische selfies - gefotografeerde zelfprotretten. Het resultaat zie je hier...

Bekijk hier nog eens 'Legends on Board':

Een van de meest succesvolle reclamefilmpjes van het afgelopen jaar heeft een opvolger gekregen. In de nieuwe promospot van Turkish Airlines nemen basketballegende Kobe Bryant en voetbalvedette Lionel Messi het opnieuw tegen elkaar op, ditmaal in een indrukwekkend 'selfie-duel'. Bryant en Messi haalden in 'Legends on Board' al hun beste trucs boven om de aandacht te trekken van een kind aan boord van een vliegtuig. De spot werd zo'n groot succes op YouTube (meer dan 100 miljoen views) dat een opvolger niet kon uitblijven. Turkish Airlines heeft beide wereldsterren kunnen overtuigen tot een sequel. In 'The Selfie Shootout' trekken Bryant en Messi de wereld rond om elkaar te overtreffen met de meest exotische selfies - gefotografeerde zelfprotretten. Het resultaat zie je hier... Bekijk hier nog eens 'Legends on Board':