Volgens enkele media volgt RSC Anderlecht nadrukkelijk het Kroatische toptalent Alen Halilovic. De 16-jarige middenvelder speelt in eigen land voor Dinamo Zagreb en wordt al de nieuwe Luka Modric genoemd - ook vanwege de fysieke gelijkenissen. Vorig jaar werd Halilovic de jongste doelpuntenmaker ooit in de Kroatische competitie en maakte hij zijn debuut in de Champions League, tegen Paris Saint-Germain. Anderlecht scoutte de jongen deze week tijdens de EK-kwalificaties van de -17-jarigen in Kroatië.

De concurrentie lijkt alvast niet min voor paars-wit: in de tribune zaten ook scouts van Manchester United, Juventus en PSG. (KVDA)

Bekijk een filmpje van Alen Halilovic:

Volgens enkele media volgt RSC Anderlecht nadrukkelijk het Kroatische toptalent Alen Halilovic. De 16-jarige middenvelder speelt in eigen land voor Dinamo Zagreb en wordt al de nieuwe Luka Modric genoemd - ook vanwege de fysieke gelijkenissen. Vorig jaar werd Halilovic de jongste doelpuntenmaker ooit in de Kroatische competitie en maakte hij zijn debuut in de Champions League, tegen Paris Saint-Germain. Anderlecht scoutte de jongen deze week tijdens de EK-kwalificaties van de -17-jarigen in Kroatië. De concurrentie lijkt alvast niet min voor paars-wit: in de tribune zaten ook scouts van Manchester United, Juventus en PSG. (KVDA) Bekijk een filmpje van Alen Halilovic: