Chelsea heeft zijn eerste oefenwedstrijd van het seizoen gewonnen met 2-4 op het veld van het Amerikaanse Seattle Sounders. Romelu Lukaku (2) en collega-Rode Duivel Eden Hazard namen drie van de vier doelpunten voor hun rekening.

Lukaku mocht diep in de spits postvatten na het vertrek van Kalou en Drogba, en de afwezigheid van Torres en Sturridge. De ex-spits van Anderlecht bedankte met twee doelpunten voor het vertrouwen. Voor Hazard was het zijn eerste treffer voor zijn nieuwe werkgever. Het vierde doelpunt kwam op naam van de Duitse nieuwkomer Marko Marin.

De Bruyne valt in Bij de Champions League-winnaar ontbraken nog heel wat EK-gangers. Na de rust mocht ook Kevin De Bruyne invallen. Lukaku en Hazard werden na 63 minuten naar de kant gehaald door manager Roberto Di Matteo.

De Italiaan was tevreden met de prestaties van zijn Belgische spelers. Di Matteo: "Ik heb met Lukaku aan het begin van het seizoen een goed gesprek gehad en ik kijk ernaar uit om hem goede prestaties te zien neerzetten. Hij zorgt altijd voor gevaar en scoort doelpunten. Torres en Sturridge moeten nog terugkeren en dan hebben we meer mogelijkheden in de spits. Maar ik ben tevreden met wat ik van hem gezien heb."

"Hazard is veelzijdig. Hij kan zowel centraal als op de flanken uit de voeten en dat geeft ons meer mogelijkheden. Hij ligt meteen goed in de groep en leverde vandaag een sterke prestatie af."

In de volgende oefenwedstrijd op hun Amerikaanse tour neemt Chelsea het in New York op tegen het PSG van hun ex-coach Carlo Ancelotti. (Belga/KVDA)

Chelsea heeft zijn eerste oefenwedstrijd van het seizoen gewonnen met 2-4 op het veld van het Amerikaanse Seattle Sounders. Romelu Lukaku (2) en collega-Rode Duivel Eden Hazard namen drie van de vier doelpunten voor hun rekening. Lukaku mocht diep in de spits postvatten na het vertrek van Kalou en Drogba, en de afwezigheid van Torres en Sturridge. De ex-spits van Anderlecht bedankte met twee doelpunten voor het vertrouwen. Voor Hazard was het zijn eerste treffer voor zijn nieuwe werkgever. Het vierde doelpunt kwam op naam van de Duitse nieuwkomer Marko Marin. De Bruyne valt in Bij de Champions League-winnaar ontbraken nog heel wat EK-gangers. Na de rust mocht ook Kevin De Bruyne invallen. Lukaku en Hazard werden na 63 minuten naar de kant gehaald door manager Roberto Di Matteo. De Italiaan was tevreden met de prestaties van zijn Belgische spelers. Di Matteo: "Ik heb met Lukaku aan het begin van het seizoen een goed gesprek gehad en ik kijk ernaar uit om hem goede prestaties te zien neerzetten. Hij zorgt altijd voor gevaar en scoort doelpunten. Torres en Sturridge moeten nog terugkeren en dan hebben we meer mogelijkheden in de spits. Maar ik ben tevreden met wat ik van hem gezien heb." "Hazard is veelzijdig. Hij kan zowel centraal als op de flanken uit de voeten en dat geeft ons meer mogelijkheden. Hij ligt meteen goed in de groep en leverde vandaag een sterke prestatie af." In de volgende oefenwedstrijd op hun Amerikaanse tour neemt Chelsea het in New York op tegen het PSG van hun ex-coach Carlo Ancelotti. (Belga/KVDA)