Preston North End stond in het play-offduel tegen Rotherham op een 0-1 achterstand toen Joe Garner net na de koffiepauze de bordjes in evenwicht bracht met een adembenemende volley.

Garner nam een lange pass aan op de borst, wipte de bal beheerst over Rotherhamverdediger Kari Arnason en knalde het leer vanaf zo'n 23 meter afstand op heerlijke wijze in doel.

Niet alleen de PNE-fans waren onder de indruk, ook de tegenstander kon niet anders dan het fantastische doelpunt te bejubelen. Rotherham-coach Steve Evans sprak na afloop van de wedstrijd, die op 1-1 eindigde, van 'de goal van de eeuw'. Misschien ietwat overdreven, maar voor de trofee van goal van het jaar is dit wel een stevige kandidaat. Oordeel zelf. (KVDA)

Preston North End stond in het play-offduel tegen Rotherham op een 0-1 achterstand toen Joe Garner net na de koffiepauze de bordjes in evenwicht bracht met een adembenemende volley. Garner nam een lange pass aan op de borst, wipte de bal beheerst over Rotherhamverdediger Kari Arnason en knalde het leer vanaf zo'n 23 meter afstand op heerlijke wijze in doel. Niet alleen de PNE-fans waren onder de indruk, ook de tegenstander kon niet anders dan het fantastische doelpunt te bejubelen. Rotherham-coach Steve Evans sprak na afloop van de wedstrijd, die op 1-1 eindigde, van 'de goal van de eeuw'. Misschien ietwat overdreven, maar voor de trofee van goal van het jaar is dit wel een stevige kandidaat. Oordeel zelf. (KVDA)