Vlak nadat Usain Bolt zijn wereldtitel op de 200 meter verlengd heeft, werd hij omver gereden door een cameraman op een segway. De athleet is gelukkig ongedeerd. Bekijk hier het filmpje:

Het Orakel van Knack.be zag het ook gebeuren:

Vlak voor het incident heeft Usain Bolt op het WK atletiek in de Chinese hoofdstad Peking zijn wereldtitel in de 200 meter bij de mannen verlengd. De Jamaicaanse wereldrecordhouder en regerende olympische kampioen haalde het in de finale met een beste wereldjaarprestatie (19.55) van zijn Amerikaanse concurrent Justin Gatlin (19.74), die tot nu toe de snelste man van het seizoen was. Het brons in Peking ging naar de Zuid-Afrikaan Anaso Jobodwana (19.87). (NSK)

Vlak nadat Usain Bolt zijn wereldtitel op de 200 meter verlengd heeft, werd hij omver gereden door een cameraman op een segway. De athleet is gelukkig ongedeerd. Bekijk hier het filmpje:Het Orakel van Knack.be zag het ook gebeuren:Vlak voor het incident heeft Usain Bolt op het WK atletiek in de Chinese hoofdstad Peking zijn wereldtitel in de 200 meter bij de mannen verlengd. De Jamaicaanse wereldrecordhouder en regerende olympische kampioen haalde het in de finale met een beste wereldjaarprestatie (19.55) van zijn Amerikaanse concurrent Justin Gatlin (19.74), die tot nu toe de snelste man van het seizoen was. Het brons in Peking ging naar de Zuid-Afrikaan Anaso Jobodwana (19.87). (NSK)