De spelers van Casa del Diavolo, een club uit de Italiaanse Serie D, zullen hun wedstrijd tegen Narnese niet gauw vergeten. Nog voor ze de bal hadden aangeraakt, stonden ze al op achterstand.

Narnese-spits Michele Virgilio trapte meteen na de aftrap op doel en verraste zo de keeper van Casa del Diavolo. Narnese gaf de vroege voorsprong niet meer uit handen en won met 3-1.

Toch is het doelpunt van Narnese niet het snelste uit de voetbalgeschiedenis. Al-Hilal uit Saudi-Arabië deed in november 2009 nog beter:

De spelers van Casa del Diavolo, een club uit de Italiaanse Serie D, zullen hun wedstrijd tegen Narnese niet gauw vergeten. Nog voor ze de bal hadden aangeraakt, stonden ze al op achterstand. Narnese-spits Michele Virgilio trapte meteen na de aftrap op doel en verraste zo de keeper van Casa del Diavolo. Narnese gaf de vroege voorsprong niet meer uit handen en won met 3-1. Toch is het doelpunt van Narnese niet het snelste uit de voetbalgeschiedenis. Al-Hilal uit Saudi-Arabië deed in november 2009 nog beter: