De renners van de Australische ploeg Orica-GreenEdge komen niet alleen naar de Tour de France om resultaten te boeken maar ook om lol te maken. Een filmpje waarin ze AC/DC coveren - 'de beste groep aller tijden' - is daar het beste bewijs van.

De renners hebben zich volledig laten gaan op het nummer 'You Shook Me All Night Long' van de Australische rockband. In het filmpje figureren ook enkele 'guest stars', onder wie Eddy Merckx en Philippe Gilbert met een... plastieken gitaar. Bekijk de video:

(AP/CB/KVDA)

De renners van de Australische ploeg Orica-GreenEdge komen niet alleen naar de Tour de France om resultaten te boeken maar ook om lol te maken. Een filmpje waarin ze AC/DC coveren - 'de beste groep aller tijden' - is daar het beste bewijs van. De renners hebben zich volledig laten gaan op het nummer 'You Shook Me All Night Long' van de Australische rockband. In het filmpje figureren ook enkele 'guest stars', onder wie Eddy Merckx en Philippe Gilbert met een... plastieken gitaar. Bekijk de video: (AP/CB/KVDA)