Lazio Roma heeft de kans laten liggen om over Udinese naar de plaats in de Serie A te wippen en dichter bij Juventus en AC Milan te komen, die ook al punten lieten liggen. De 'Biancocelesti' gingen op het veld van Genua zelf onderuit met 3-2.

Het was Rodrigo Palacio die met een fantastisch doelpunt de thuisploeg al na 10 minuten een droomstart bezorgde. Na een hoekschop van Bosko Jankovic devieerde de aanvaller de bal met een hakje in het doel van Frederico Marchetti.

Palacio bezorgde zichzelf zo een leuk verjaardagsgeschenk, want de Argentijn werd zondag 30. Bekijk het doelpunt:

Lazio Roma heeft de kans laten liggen om over Udinese naar de plaats in de Serie A te wippen en dichter bij Juventus en AC Milan te komen, die ook al punten lieten liggen. De 'Biancocelesti' gingen op het veld van Genua zelf onderuit met 3-2. Het was Rodrigo Palacio die met een fantastisch doelpunt de thuisploeg al na 10 minuten een droomstart bezorgde. Na een hoekschop van Bosko Jankovic devieerde de aanvaller de bal met een hakje in het doel van Frederico Marchetti. Palacio bezorgde zichzelf zo een leuk verjaardagsgeschenk, want de Argentijn werd zondag 30. Bekijk het doelpunt: