Christian Eriksen heeft Tottenham met een fantastisch doelpunt - zijn eerste voor de Spurs - aan een 3-0 zege geholpen tegen Tromsö in groep K van de Europa League. De Deen, die eind augustus overkwam van Ajax, krulde het leer van buiten de rechthoek heerlijk in het doel van de bezoekers uit Noorwegen.

De andere twee Tottenhamgoals werden gemaakt door Jermain Defoe. Rode Duivel Moussa Dembélé startte bij de Spurs in de basis, maar moest na 65 minuten het veld verlaten met een blessure. Jan Vertonghen werd gespaard, maar moest na 39 minuten al het veld op om de geblesseerde Dany Rose te vervangen. Nacer Chadli sukkelt nog steeds met een lichte kwetsuur en stond niet op het wedstrijdblad bij de Londenaars. (Belga/KVDA)

Christian Eriksen heeft Tottenham met een fantastisch doelpunt - zijn eerste voor de Spurs - aan een 3-0 zege geholpen tegen Tromsö in groep K van de Europa League. De Deen, die eind augustus overkwam van Ajax, krulde het leer van buiten de rechthoek heerlijk in het doel van de bezoekers uit Noorwegen. De andere twee Tottenhamgoals werden gemaakt door Jermain Defoe. Rode Duivel Moussa Dembélé startte bij de Spurs in de basis, maar moest na 65 minuten het veld verlaten met een blessure. Jan Vertonghen werd gespaard, maar moest na 39 minuten al het veld op om de geblesseerde Dany Rose te vervangen. Nacer Chadli sukkelt nog steeds met een lichte kwetsuur en stond niet op het wedstrijdblad bij de Londenaars. (Belga/KVDA)