Evgeniy Zinovjev was tot voor enkele dagen een onbekende speler uit de Russische tweede voetbalklasse, maar zijn jongste doelpunt gaat momenteel de wereld rond.

In de wedstrijd tegen Yenisey bracht Zinovjev zijn club Sibir Novisibirsk op schitterende wijze op voorsprong. Na een hoekschop voor Sibir kwam de bal tot bij Zinovjev, maar die stond met zijn rug naar het doel gekeerd. De middenvelder zag geen andere mogelijkheid dan de bal even hoog te houden om vervolgens uit te halen met een sublieme omhaal. Helaas voor Zinovjev bracht Yenisey de tussenstand amper negen minuten later weer in evenwicht.

Geniet van het sensationele doelpunt van Zinovjev:

Evgeniy Zinovjev was tot voor enkele dagen een onbekende speler uit de Russische tweede voetbalklasse, maar zijn jongste doelpunt gaat momenteel de wereld rond. In de wedstrijd tegen Yenisey bracht Zinovjev zijn club Sibir Novisibirsk op schitterende wijze op voorsprong. Na een hoekschop voor Sibir kwam de bal tot bij Zinovjev, maar die stond met zijn rug naar het doel gekeerd. De middenvelder zag geen andere mogelijkheid dan de bal even hoog te houden om vervolgens uit te halen met een sublieme omhaal. Helaas voor Zinovjev bracht Yenisey de tussenstand amper negen minuten later weer in evenwicht. Geniet van het sensationele doelpunt van Zinovjev: