Het Roemeense CFR Cluj heeft zijn trainer Sorin Cartu ontslagen. De coach ging woensdag door het lint na de 1-0 nederlaag in het Champions Leagueduel bij het Zwitserse Basel.

Door de nederlaag is Cluj uitgeschakeld in de Champions League. Cartu kon zijn frustratie niet onder stoelen of banken steken en trapte de ruit van de dug-out aan diggelen.

"Dergelijke acties stroken niet met de waarden en het imago waar Cluj voor staat", laat de Roemeense club weten. Cartu wordt vervangen door Alin Minteuan, die al deel uitmaakte van de trainersstaf.

Het Roemeense CFR Cluj heeft zijn trainer Sorin Cartu ontslagen. De coach ging woensdag door het lint na de 1-0 nederlaag in het Champions Leagueduel bij het Zwitserse Basel. Door de nederlaag is Cluj uitgeschakeld in de Champions League. Cartu kon zijn frustratie niet onder stoelen of banken steken en trapte de ruit van de dug-out aan diggelen. "Dergelijke acties stroken niet met de waarden en het imago waar Cluj voor staat", laat de Roemeense club weten. Cartu wordt vervangen door Alin Minteuan, die al deel uitmaakte van de trainersstaf.