Kent u David Yoav Ziv nog, de Israëlische rechtsvoetige verdediger die van januari 2009 tot mei 2010 bij Lokeren OV vaak links of rechts op de flank werd geposteerd? De 30-jarige international, die toen voor 75.000 euro werd binnengehaald, speelt ondertussen opnieuw in eigen land, bij Maccabi Tel Aviv.

Bij het Europa Leagueduel gisteren tegen Stoke City (3-0-verlies) schopte Ziv zijn losgeraakte schoen in de richting van de assistent-scheidsrechter. Hoewel de dader direct spijt had van zijn domme en onbezonnen actie, ontkwam hij toch niet aan de rode kaart.

Bekijk hieronder de beelden:

Kent u David Yoav Ziv nog, de Israëlische rechtsvoetige verdediger die van januari 2009 tot mei 2010 bij Lokeren OV vaak links of rechts op de flank werd geposteerd? De 30-jarige international, die toen voor 75.000 euro werd binnengehaald, speelt ondertussen opnieuw in eigen land, bij Maccabi Tel Aviv. Bij het Europa Leagueduel gisteren tegen Stoke City (3-0-verlies) schopte Ziv zijn losgeraakte schoen in de richting van de assistent-scheidsrechter. Hoewel de dader direct spijt had van zijn domme en onbezonnen actie, ontkwam hij toch niet aan de rode kaart.Bekijk hieronder de beelden: