Elke dag kan je bij Sport/Voetbalmagazine je sportkennis testen. Vandaag: ken jij alle voetballers die Pep Guardiola liet spelen bij FC Barcelona?

Bij FC Barcelona is de naam van de 28-jarige Braziliaan nog niet van de transferlijst geschrapt. Integendeel zelfs.

Enkele voetballers van Sevilla moeten rekening houden met sancties van zowel hun club als de gezondheidsautoriteiten in Spanje. Onder meer sportkrant Marca trof op Instagram foto's aan van een barbecue met Luuk de Jong, Ocampos, Mudo Vasquez en Ever Banega, wiens vrouw de foto's zaterdag had geplaatst en later weer verwijderd.

Dit is het verhaal van Hugo Cuypers, een jonge twintiger die het net niet haalde bij Standard, vicetopschutter werd in tweede klasse in Griekenland en verzeild raakte in een transferoorlogje tussen Olympiacos en AEK Athene.

Vandaag/zaterdag stond de FA Cup-finale gepland, maar corona gooide roet in het eten. Nu is het het ideale moment om uw kennis over de oudste beker ter wereld te testen in 10 vragen.

Yanko Beeckman

De Spaanse topploeg FC Sevilla pakte de afgelopen (en komende) weken op YouTube uit met de Monchi Masterclass 13. Waarom is de sportief directeur zo populair?

Nu ze als enige topcompetitie weer aan de slag is, wordt de Bundesliga overal gevolgd. VFL Wolfsburg, vanmiddag gastheer van Borussia Dortmund, strijdt er nog voor een plaats in de Europa League. Iets meer dan een decennium geleden was de inzet op 23 mei heel anders: Meister.

Dieter Peeters

Elke week neemt Sport/Voetbalmagazine een buitenlandse topclub onder de loep. We kijken even terug op dit seizoen en vooruit naar de uitdagingen van de komende weken en maanden. Voor Bayern is dat zoals elk jaar eerst de landstitel verlengen en dan dromen van de Champions League, zelfs na een turbulent seizoensbegin.