Volgende week woensdag kan Martin Odegaard , bij Stromsgodset ploegmaat van Marvin Ogunjimi, al zijn debuut maken in een oefenmatch tegen de Verenigde Arabische Emiraten. Nooit eerder speelde in Noorwegen een speler op zo'n jonge leeftijd voor de nationale ploeg.

'Hij heeft zulke mooie dingen getoond in verschillende competitiewedstrijden dat ik hem aan de slag wil zien bij de nationale ploeg', verklaarde bondscoach Hogmo over Odegaard, 15 jaar en 253 dagen oud. 'Voor de aanvang van het seizoen zei ik al dat hij de komeet van het kampioenschap zou zijn en dat hij de jongste speler in de geschiedenis van de nationale ploeg zou kunnen worden.' (Belga/KVDA)

Bekijk een compilatiefilmpje van Odegaard:

Volgende week woensdag kan Martin Odegaard , bij Stromsgodset ploegmaat van Marvin Ogunjimi, al zijn debuut maken in een oefenmatch tegen de Verenigde Arabische Emiraten. Nooit eerder speelde in Noorwegen een speler op zo'n jonge leeftijd voor de nationale ploeg. 'Hij heeft zulke mooie dingen getoond in verschillende competitiewedstrijden dat ik hem aan de slag wil zien bij de nationale ploeg', verklaarde bondscoach Hogmo over Odegaard, 15 jaar en 253 dagen oud. 'Voor de aanvang van het seizoen zei ik al dat hij de komeet van het kampioenschap zou zijn en dat hij de jongste speler in de geschiedenis van de nationale ploeg zou kunnen worden.' (Belga/KVDA)