Het ziet ernaar uit dat sterspeler Gareth Bale nog minstens één seizoen langer bij Tottenham blijft, ondanks het feit dat de Spurs een ticket voor de Champions League misliepen.

De Britse kwaliteitskrant The Guardian meldt dat Tottenham en Gareth Bale een principeakkoord hebben over een nieuw contract. De 23-jarige middenvelder kan op White Hart Lane 150.000 pond (177.000 euro) per week opstrijken. Het akkoord omvat naar verluidt ook een opstapclausule van 50 miljoen pond (59 miljoen euro) na volgend seizoen.

Een en ander impliceert dat Real Madrid, de club die het meest aan Gareth Bale gelinkt werd, nog minstens een jaar langer zal moeten wachten om de Welshe international binnen te halen.

Bale werd vorige week door een panel van experts verkozen tot Barclays Player of the Season en eerder door de Engelse voetbaljournalisten (FWA) en collega-profvoetballers (PFA) tot Player of the Year en Young Player of the Year. De winger was dit seizoen goed voor 31 doelpunten voor Tottenham en Wales.

Tottenham eindigde het seizoen in de Premier League op de vijfde plaats met 72 punten, één punt minder dan rivaal Arsenal (73), dat wel naar de voorronde van Champions League mag.

Het ziet ernaar uit dat sterspeler Gareth Bale nog minstens één seizoen langer bij Tottenham blijft, ondanks het feit dat de Spurs een ticket voor de Champions League misliepen. De Britse kwaliteitskrant The Guardian meldt dat Tottenham en Gareth Bale een principeakkoord hebben over een nieuw contract. De 23-jarige middenvelder kan op White Hart Lane 150.000 pond (177.000 euro) per week opstrijken. Het akkoord omvat naar verluidt ook een opstapclausule van 50 miljoen pond (59 miljoen euro) na volgend seizoen. Een en ander impliceert dat Real Madrid, de club die het meest aan Gareth Bale gelinkt werd, nog minstens een jaar langer zal moeten wachten om de Welshe international binnen te halen. Bale werd vorige week door een panel van experts verkozen tot Barclays Player of the Season en eerder door de Engelse voetbaljournalisten (FWA) en collega-profvoetballers (PFA) tot Player of the Year en Young Player of the Year. De winger was dit seizoen goed voor 31 doelpunten voor Tottenham en Wales. Tottenham eindigde het seizoen in de Premier League op de vijfde plaats met 72 punten, één punt minder dan rivaal Arsenal (73), dat wel naar de voorronde van Champions League mag.