De 29-jarige Zuid-Afrikaan uit Tshwane (Pretoria) wil volgende maand 38 wedstrijden bijwonen en zo het Guinness Book of Records halen.

"Dit is een droom die werkelijkheid wordt", vertelde de fan van de Kaizer Chiefs. "Stuur me naar een voetbalwedstrijd en je hoort me nooit klagen.

"Ik zie ieder weekend vier tot vijf competitiematchen in Zuid-Afrika. Maandelijks geef ik 2.000 Rand (200 euro) uit aan reiskosten."

"Ik was van plan om tijdens het WK een wedstrijd of tien te bezoeken. Toen werd ik winnaar van een voetbalquiz en dit was de eerste prijs. Mooier kan niet. Alles is betaald en geregeld. Zelfs op dagen dat ik twee wedstrijden volg in verschillende steden."

De 29-jarige Zuid-Afrikaan uit Tshwane (Pretoria) wil volgende maand 38 wedstrijden bijwonen en zo het Guinness Book of Records halen. "Dit is een droom die werkelijkheid wordt", vertelde de fan van de Kaizer Chiefs. "Stuur me naar een voetbalwedstrijd en je hoort me nooit klagen. "Ik zie ieder weekend vier tot vijf competitiematchen in Zuid-Afrika. Maandelijks geef ik 2.000 Rand (200 euro) uit aan reiskosten." "Ik was van plan om tijdens het WK een wedstrijd of tien te bezoeken. Toen werd ik winnaar van een voetbalquiz en dit was de eerste prijs. Mooier kan niet. Alles is betaald en geregeld. Zelfs op dagen dat ik twee wedstrijden volg in verschillende steden."