Dries Mertens liet drie doelpunten optekenen, Lukaku twee. Verder scoorden ook Yannick Carrasco, Thomas Meunier en Eden Hazard. Het team van bondscoach Roberto Martinez wordt zo alleen leider in groep H.

Het team zette een mooie wedstrijd neer ondanks het feit dat Fellaini, Dembélé, Kabasele en Kompany forfait moesten geven.

Het Estse doelpunt kwam er nadat Carrasco de bal verloor aan de rand van de grote rechthoek, waarop Henri Anier de bal via de paal binnenlegde.

Timmy Simons viel vier minuten voor tijd in tegen Estland. Hij pakte zijn 94e cap en is met zijn 39 jaar de oudste Rode Duivel in de geschiedenis.

Dries Mertens liet drie doelpunten optekenen, Lukaku twee. Verder scoorden ook Yannick Carrasco, Thomas Meunier en Eden Hazard. Het team van bondscoach Roberto Martinez wordt zo alleen leider in groep H.Het team zette een mooie wedstrijd neer ondanks het feit dat Fellaini, Dembélé, Kabasele en Kompany forfait moesten geven.Het Estse doelpunt kwam er nadat Carrasco de bal verloor aan de rand van de grote rechthoek, waarop Henri Anier de bal via de paal binnenlegde.Timmy Simons viel vier minuten voor tijd in tegen Estland. Hij pakte zijn 94e cap en is met zijn 39 jaar de oudste Rode Duivel in de geschiedenis.