Bij een schietpartij in het westen van de Braziliaanse stad Sao Paulo zijn acht voetbalfans doodgeschoten, zo meldt de Braziliaanse politie. De slachtoffers waren lid van een supportersclub van het team Corinthians. Ze werden doodgeschoten toen drie gewapende mannen het clublokaal binnenvielen.

Strafblad

"We zullen alle getuigen ondervragen", zo verklaarde politiecommissaris Jose Mario Lara na de schietpartij aan CBN radio. Het ministerie van Openbare Veiligheid benadrukt dat drie van de slachtoffers een strafblad hadden, voor feiten als diefstal, overval, verboden wapenbezit en het toebrengen van slagen en verwondingen. (Belga/WB)

Bij een schietpartij in het westen van de Braziliaanse stad Sao Paulo zijn acht voetbalfans doodgeschoten, zo meldt de Braziliaanse politie. De slachtoffers waren lid van een supportersclub van het team Corinthians. Ze werden doodgeschoten toen drie gewapende mannen het clublokaal binnenvielen."We zullen alle getuigen ondervragen", zo verklaarde politiecommissaris Jose Mario Lara na de schietpartij aan CBN radio. Het ministerie van Openbare Veiligheid benadrukt dat drie van de slachtoffers een strafblad hadden, voor feiten als diefstal, overval, verboden wapenbezit en het toebrengen van slagen en verwondingen. (Belga/WB)